31-01-2018
Start Mindfulness MBCT elke twee maanden

Op zoek naar een echt goede mindfulness training (zie brochure)? vanaf 13 juni 2018 starten wij met mindfulness (MBCT) op de woensdag ochtendenden van 9.00 - 12.30 uur. Hierbij wordt onze expertise op dit gebied maximaal ingezet. De training in onze praktijk onderscheidt zich met verdiepende aandacht om negatieve gedachten bewust te doorbreken. Dus aarzel niet en meld je aan op info@lambertushof.nl of bel 0413-319168 ook voor als je meer informatie wil.

Bij verwijzing voor recidiverende depressie vergoeding via de zorgverzekeraar, bij alle overige klachten of vrije inschrijving voor eigen kosten.


27-06-2017
Fit wakker worden door goed slapen, vraagt een medische en een psychologische blik.

Op 27 juni heeft het ziekenhuis Bernhoven een Dokter Op Dinsdag avond over slaap gehouden. Hierbij sprak een KNO arts over snurken, apneu en osas, een kaakchirurg over de snurkbeugel, de verpleegkundigen over het slaaponderzoek en ik, Berno van Laerhoven, als slaappsycholoog over stress en gedrag bij in- en doorslaapproblemen. De uitkomst om beter te slapen geef in een gratis e-book: Lekker slapen in 7 stappen, te downloaden op www.verbeterjeslaap.nl. Een erg geslaagde avond, waarvoor dank aan de organisatie en waarbij de indrukken na te lezen zijn op: http://www.bernhoven.nl/actueel/nieuwsoverzicht/nieuwsarchief/2017/terugblik-dokter-op-dinsdag-slaapproblemen/


12-04-2017
NIEUW website verbeterjeslaap.nl

Maak stapsgewijs kennis met beter slapen zonder medicijnen. Download het GRATIS e-book op www.verbeterjeslaap.nl


02-09-2016
Train je in slaap

Slapen is hot. Langere tijd slapeloos? Slaap je slecht in of slecht door. Lig je piekerend wakker? Verander het nu. Train je in slaap. In vijf bijeenkomsten van 1,5 uur leer je: ontspannen, die lastige gedachten te doorbreken en je slaapgedrag te veranderen. Bekijk de brochure De trainingen starten in januari, mei en september op maandag of op donderdag rond 16.30 uur.


23-05-2016
Werkstress, hoe herken je het?

PDC Kennistafel: Werkstress - Verzuimreden #1

Is in uw bedrijf het verzuim te hoog? Vraagt u zich af hoe preventief om te gaan met stress? Klagen medewerkers over werkdruk?

Schrijf u dan nu in om te leren:

  • hoe u stress herkent en weer in evenwicht komt;
  • hoe verzuim terug te dringen;
  • hoe verzuim te voorkomen;
  • hoe bevlogen in het werk te staan; en
  • goede ervaringen te delen.


PDC en Lambertushof nodigen u uit om aan te schuiven aan de Kennistafel op donderdag 26 mei van 16.00 – 18.00 uur. Deze Kennistafel geeft u inzicht in welke signalen zich vooraf voordoen, hoe u ermee om kunt gaan en wat u voor uw medewerker(s) kunt betekenen. Ook na deze datum kunt u zich als belangstellende inschrijven voor de eerstvolgende (nog te bepalen) kennistafel.

Schrijf u vandaag nog in voor deze Kennistafel via de mail: natasja@pdcveghel.nl. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Natasja Batenburg via het nummer 06-48021957.

Met stressvrije groet, Natasja Batenburg & Berno van Laerhoven & Peter Bronts


16-05-2014
Jubileum

2014  is het jaar dat onze praktijk het Jubileum viert. 10 Jaar als maatschap in deze huisvesting. 


09-11-2013
Onze specialismen


slaap, hoofdpijn, chronische pijn, neuropsychologisch onderzoek, hechtingsproblemen, EMDR en MBCT (mindfulness), A(D)HD kort onderzoek


25-10-2013
Wij zijn er voor jou!

 

Daar staan we voor en dat proberen we elke dag weer waar te maken. Dat is waar alles bij ons om draait. We helpen je graag weer op weg.