Wij zijn er voor jou

Soms lopen dingen niet helemaal zoals je zou willen. Problemen of vragen stapelen zich op; je zit niet lekker in je vel. Dat kan zich uiten in allerlei lichamelijke klachten als pijn en vermoeidheid, maar ook in angst- of paniekaanvallen, lusteloosheid, somberte en niet meer kunnen slapen. Soms kom je er in je eentje niet meer uit. Soms is er meer expertise nodig dan alleen een steunend gesprek. Dan is het goed te weten dat wij er voor je zijn.

Als duidelijk is wat er speelt, dan gaan we meteen met je hulpvraag aan de slag, met praktische tips. Als het niet helder is gaan we samen met jou op zoek naar wat er aan de hand is, met helpende psychologische analyse, psychologische vragenlijsten en tests. Daarmee krijgen we helder wat op dit moment belangrijk is en wat er op de achtergrond ook mee speelt. Vervolgens zoeken we samen naar een begeleiding en benadering die bij jou past, met de keuze uit verschillende bewezen effectieve behandelmethodieken (zie ons aanbod en onze brochures).

Wij verrichten ook neuropsychologisch onderzoek, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Aan de hand van de uitkomst formuleren wij een deskundig advies aan degene zelf, maar ook aan de leefomgeving als ouders en de leerkracht. Wij werken nauw samen met GGZ, zorg- en onderwijsinstellingen, huisartsen en andere professionele zorgverleners. Aanmelden kan met of zonder tussenkomst van de huisarts.