Psychologische zorg

Voor de brede regio Veghel -het driehoeksgebied tussen Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch- leveren wij GB-GGZ (eerstelijns) en S-GGZ (tweedelijns) psychologische zorg en Kinder en Jeugd behandeling  (GB-GGZ en S-GGZ). Wij werken samen met huisartsen, POH’s (Praktijk Ondersteuners Huisarts), psychiaters, GGZ, ziekenhuizen, Jeugdteams, wijkteams en fysiotherapeuten. Daarnaast zijn wij actief binnen de huisartsencoöperatie Synchroon, om in aansluiting op zorgprogramma’s effectieve zorg te organiseren bij klachten als depressies, angst, slaapproblemen, chronische pijn.

Wij zijn aangesloten bij zorggroep Psydirect http://www.psydirect.info , een coöperatie van vrijgevestigde psychologen in Noord-Oost Brabant. Via dit lidmaatschap hebben wij samenwerkingsafspraken met alle huisartsen van Synchroon. Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars. Via het KIS (keten informatiesysteem) leveren wij consultatie aan huisartsen.

Verwijzingen

Wij hebben voor u een verwijsbrief samengesteld hier klikken. Deze voldoet aan huidige regelgeving en helpt u met de inhoud van de verwijzing.  U kunt ook onderdelen van dit  WORD-bestand in uw eigen systeem/verwijsformat opnemen.

De verwijsbrief kan via FAX: 0413-31 95 40 of via Zorgmail (500066574@lms.lifeline.nl) aan ons worden doorgegeven.

Via zorgmail ontvangt u een terugkoppeling van het traject.

Psychologisch onderzoek

Voor scholen, gemeentes, wijkteams, Jeugdteams, Stichting MEE en zorginstellingen bieden wij enkelvoudige intelligentie- tot complexe neuropsychologische onderzoeken met advies op maat.

 

Vergoeding zorgverzekeraars 2016/2017:

Voor GB-GGZ en S-GGZ:
VGZ-groep                    (contract, ook voor budgetpolissen)
CZ - groep                    (contract)
Zilverenkruis (Achmea) (contract)
Multizorg                      (contract)

Menzis                          (geen contract, bij een restitutie polis wordt 100% vergoed)
DSW                             (geen contract, bij een restitutie polis wordt 100% vergoed)
Friesland                      (geen contract, bij een restitutie polis wordt 100% vergoed)

Om in aanmerking te komen voor vergoeding van zorgverzekeraars, dient er een volledige verwijzing te zijn van de Huisarts of Bedrijfsarts.